Privas (Ardeche)
Zaterdag 3 april 2010.
We hebben beter geslapen dan de eerste nacht maar toch hadden Dineke en ik het aan het begin van de ochtend redelijk koud.
We hebben ons heerlijk gewassen en Harry heeft het stokbroodje opgehaald dat we de vorige dag a 1,10 euro hadden besteld bij de uiterst vriendelijke campingeigenaar.
Het ontbijtje smaakte heerlijk, de thee was lekker warm en hup.... On the road again.......
Het stukje grasland waarop we stonden met de camper was echter door de hevige regenval van afgelopen nacht vernader in een klein moerasje.
Het lukte Harry ternauwernood de camper eruit te rijden, maar wat scheelde het weinig!
Ons doel voor vandaag is het dorpje Privas in de Ardeche.
De camper zoeft over de Franse wegen en omstreeks 13.00 uur hebben we even heerlijk geluncht in de camper.
Daarna zijn we doorgereden en toen we de Ardeche inreden, begon het voor de verandering te regenen.
Onderweg nog even snel boodschappen gedaan bij een intermarché en uiteindelijk zijn we terechtgekomen op een camperplaats in Privas.
Een prima plekje: dicht bij het centrum en op een verharde ondergrond. Wat wil een mens nog meer?
We zijn het dorp even ingelopen en zagen dat er een meeting was van allerlei crossers c.q. enduro-rijders. Wat veel motoren!
Ook hebben we nog twee heerlijke broodjes met appelvulling gekocht. Ik denk dat deze broodjes geen lang leven beschoren zullen zijn......
In het dorp zagen we ook een pizzeria.
Dit is voor ons vanavond!
Hoewel het pijpenstelen regent, vermaken we ons opperbest.
Au revoir.