Naar Port Grimaud
Maandag 6 april.
Voor we wilden vertrekken, was het ons plan om de tank nog even bij te vullen met schoon water.
Van de eigenaar van de camping mocht dit echter niet, dus zijn we op zoek gegaan naar een ander vulpunt ergens in de buurt van St. Maxime.
Dit plan mislukte grandioos want we konden het betreffende waterpunt op een camperplaats met geen mogelijkheid vinden.
Uiteindelijk de gok maar genomen en een camping uitgezocht in Port Grimaud en ja hoor: hier konden we gratis water tanken!
Na een poosje heerlijk in de zon te hebben gelegen zijn we naar het plaatsje Port Grimaud gelopen. Erg leuk.
Daarna weer terug naar de camper voor nog een uurtje zon: wat is het leven toch mooi!
Omdat de mens van nature de neiging heeft luit te worden tijdens zijn/haar vakantie, leek het ons een strak plan om met de fiets naar Saint Tropez te gaan.
Een aardig tochtje (bijna 10 km) met veel vals plat en heuveltjes.
Maar bikkels als we zijn: we reden de file voorbij en parkeerden onze stalen rossen in het decadente Saint Tropez.
Wat kunnen de rijken der aarde toch in weelde leven, maar we willen voor geen goud ruilen.
Rond 18.15 uur hebben we terugtocht maar weer aanvaard en hebben vanavond het laatste restje spaghetti maar opgegeven: uiteraard onder het genot van een goed glas.......
We hadden gehoopt hier nog een extra dag te blijven maar vermoedelijk moeten we onze plannen bijstellen want ze hebben voor morgen slecht(er) weer voorspeld en daar zitten we uiteraard niet op te wachten.
Zoals jullie kunnen lezen vermaken we ons best en alles gaat goed met ons.
Als alles goed gaat hopen we zondag Groningen weer binnen te rijden.
Hallo vrienden,
Zo te lezen hebben jullie het prima voor elkaar. Gelukkig goede omstandigheden waaronder jullie reizen. Mooie plaatsjes die jullie aandoen zeg en het eten en drinken is goed lezen we wel. We zijn blij dat jullie het zo goed naar de zin hebben, het is jullie van harte gegund. Leuk deze reisverhalen. Kijk goed uit en geniet er nog van.
groetjes,
Jan&Marly
Hallo vakantiegangers,
Zo te lezen hebben jullie het goed voor elkaar, en het weer, jammer, maar daar kun je niets aan doen.
Fijn dat het jullie zo goed bevalt, je bent nu helemaal je eigen baas,he!
Wat zie je zo een hoop in iets meer dan een week.
Voor nu, eerst de groetjes en een goede reis terug.
groetjes Hans en Ellie.